doakan kebahagiaan kami..

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 12 June 2012

SEGMEN: TINGKATKAN VISITOR DAN FOLLOWERS VERSI XTRA. 


lalala..caya tak yang aku join lagi segmen ni? hikhik..ekceli da join aritu tapi ni tetiba ade versi xtra lak kan..aku pon ape lagi, dengan tak pikir yang esok ade paper ethics & protocol, terus taep entri pasal ni..hehe..apa punya student daa..nampak sangat 'kedesperate' tan aku dalam hal menambah follower nih..korang yang nak join jom join cepat okeh coz segmen ni sampai 18jun ni je..thanks incik dazzilurzzi for the segmen..segmen yang lepas tu pon da berjaya tambah my followers..hikhik..thanks a lot! 


"~thanx for reading aten's blog~

4 comments:

  1. hye..dari segmen yang sama. done follow u. if don't mine follow me too.

    http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/06/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

    tq. :)

    ReplyDelete
  2. salam dear...thanks cuz sudi joined segmen sulong cik honney..jgn lupa promote pd kenalan lain..nantikan hadiah misteri utk 2 TOP REFERREL..semak penyertaan anda disini..
    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-yang-join-segmen-i.html

    ReplyDelete